banner image

Bepanthol dudak bakım kremi ne işe yarar?

Bepanthol dudak bakım kremi


 Bepanthol dudak bakım kremi nedir? Bepanthol dudak bakım kremi etkili mi? Bepanthol dudak bakım kremi yorum? gibi sorulara cevap arıyorsanız okumaya devam edebilirsiniz.

   Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte dudaklarda oluşan kuruluk ve çatlamalar birçok kişinin kabusu olmuş durumda. Bunu çözmek için kimi zaman vazelin kimi zaman da dudak nemlendirici kremler kullanırız. Bu doğrultuda  ise bepanthol markasının dudak kremini inceleyeceğiz.



Bepanthol dudak bakım kremi nedir?

 Bepanthol dudak bakım kremi, kuruyan ve çatlayan dudakları nemlendirmek ve iyileştirmek için geliştirilen bir bakım kremidir. 
 Bu kremi diğer dudak bakım kremlerinden ayıran özelliği ise anlık yumuşatmanın dışında iyileştirici ve tedavi edici etkisi bulunmaktadır. Bu sayede yalnızca dudakta oluşan o gerginliği krem sayesinde anlık rahatlatmış olmazsınız. İyileştirici etkisiyle soğuktan daha az etkilenir ve kuruması gecikir. Böylece diğer dudak kremleri gibi günlük kuruduğunda elinizde kremle gezmek zorunda kalmazsınız. Günde bir kere sürün ve keyfinize bakın...

Bepanthol dudak bakım kremi içeriği nedir?

  Bepanthol dudak bakım kremi, dekspantenol içermektedir. Dekspanthenol, emildiğinde b5 vitaminine dönüşen bir maddedir. Yaralar ve yanıklar için kullanılan bir maddedir. İyileşme sürecinde aktif rol oynamaktadır. Yani yalnızca dudakları yumuşatmakla kalmaz. 


Bepanthol dudak bakım kremi deneyimim, memnun kaldım mı?

 Kış mevsiminde dudaklarım aşırı derecede kurur ve sonrasında sürekli elim dudağıma gidiyor ve kavlatmadan duramıyorum. Bunun içinde dudak kremi kullanmaya özen gösteriyorum. Özellikle de ruj kullananlar bilir, kurumuş ve çatlamış dudaklar tam bir kabus olmakta. Çünkü ruj kurumuş dudakta oldukça kötü ve bakımsız bir görüntü oluşturuyor. İlk başta herkesin evinde olduğu gibi kendi evimde de olan vazelini dudaklarım için kullanıyordum. Evet, doğrusu anında yumuşattığını söyleyebilirim ancak iyileştirici etkisi olmadığı için vazelin emildikten sonra tekrardan dudaklarım kuruyordu. Bepanthol dudak bakım kremini satın alıp kullanmaya başladıktan sonra ise dudaklarımın daha az kuruduğunu fark ettim. Bu benim için en önemli özelliği oldu. Çünkü iyileştiren dudak kremi bulmak biraz daha zor. Kremi sürdüğüm andaki izlenimimi söylersem, anında yumuşatma ve nemlendirme özelliği bulunmaktadır. 
   Krem kıvamından dolayı oldukça kolay sürülmektedir. 
   Kremin ambalaj ve şekil tasarımını beğendim. 
   Kremin ucunda bulunan yuvarlak yüzey sayesinde içinden çıkarılan kremi rahatlıkla dudaklarınıza yedirebiliyorsunuz. 
   Kokusu ise parfüm gibi değil. Gayet doğal ve hafif bir kokusu var bu yüzden rahatlıkla tercih edilebilir. 
   Miktarı az gibi gözükse de uzun süre kullanabilirsiniz. 
   Fiyat açısından fikrimi sorarsanız piyasadaki diğer dudak kremlerine göre biraz daha pahalı ancak tedavi edici özelliği sayesinde 25 tl gibi bir fiyatı gözden çıkarabilirsiniz. 


  

Bepanthol dudak bakım kremi ne işe yarar? Bepanthol dudak bakım kremi ne işe yarar? Reviewed by kadınadair on Nisan 24, 2021 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.