banner image

Maybelline sky high maskara , deneyimim

Maybelline sky high maskara






Sky High Maskara deneyimimi merak ediyorsanız okumaya devam edin.

Sky High mascara, Sky high maskara nedir?  Maybelline sky high maskara.

  Yüzyıllardır kadınlar güzelleşmek için çeşitli yollara başvurmuşlar. İlk zamanlarda güzelleşmek amacıyla kurşun ve bakırla başlayan bu serüven, günümüzde çeşitli makyaj malzemeleriyle biz kadınların hayatında büyük öneme sahiptir.

  Her kadının makyaj malzemeleri arasında vazgeçilmez olarak gördüğü bir ürün mutlaka vardır.

  Bunlardan en bilineni ve tercih edileni rimel yani maskaradadır. Yüzünde hiçbir makyaj olmayan bir kadın yalnızca maskara sürerek dahi makyajını tamamlayıp, çekici bakışlara kavuşabilir.

  Herkesin maskaradan beklentisi farklıdır. Eğer maskaradan beklentiniz uzunluk ve hacimse doğru yerdesiniz.

  Türkiye'de satışları yeni başlamış ve kısa sürede herkesin gönlünde taht kurmuş, herkesin deneyip sosyal medya aracılığıyla beğenilerini sunduğu Maybelline sky high maskarayı birlikte inceleyelim.

 Maybelline Sky High Maskara Nedir ? Özellikleri Nelerdir ?

 Kirpik liftingi ve ipek kirpik günümüzde bu kadar yaygın bir hal almışken, uzun ve hacimli kirpikler için Maybelline Sky High maskara, vazgeçilmeziniz olacak.
 Peki, bu maskara ne gibi özelliklere sahip?
  • Uzunluk ve hacim verir.
  • Bulaşma ya da akma yapmaz.
  • Kirpiklere zarar vermez.
  • Bambu özü ve fiberler sayesinde gün boyu kalıcılık ve uzunluk 
  • Kirpikleri dökmeyen formül.
  • Esnek fırçasıyla en küçük kirpiklere ulaşır.

 Fiber maskara nedir: Rayon, ipek veya Naylon fiber içerir. Bu sayede daha hacimli ve az bulaşan formüle sahip maskaralardır. 

Maybelline Sky High Maskara Nasıl kullanılır ?

 Zikzaklar çizerek uygulanır, daha fazla etki için iki kat uygulanabilir.
 İkinci katı sürmeden 1-2 dakika kurumasını beklemekte fayda var.

Maybelline Sky High Maskara, deneyimim. Memnun kaldım mı ?

 

İlk olarak maskaranın dış ambalajını yorumlarsak, rengi ve kabartmalı yapısı oldukça göze hitap eden bir şekilde tasarlanmış. Ayrıca tabanının düz ve geniş oluşu zeminde dik şekilde durabilmesini sağlıyor.
  Maskara kullanırken en şikayet edilen özelliklerden biri de maskaranın kurumasıdır. Maskaranın tam anlamıyla kapatıldığından emin olmadığımız zaman, hava alabilmekte ve maskaranın ömrü kısalmaktadır. 
  High Sky Maskara'da ise diğerlerinden farklı olarak kilit sistemi var. Kapatırken oluşan 'tık' sesiyle tam olarak oturduğunu ve kapandığını anlıyorsunuz. Böylece maskaranız sadece sürerken hava alıyor.
  
 Gelelim, maskaranın içeriğine ve etkisine;
Açıkçası Maybelline markasının sevilen diğer lash sensational maskarasını da kullandım ve memnun kaldım. Tabi ki bu maskarayla tanışana kadar...💜
 
  Kirpiklerdeki yoğun maskara görüntüsünden fazla hoşlanmadığım için genelde tek kat uygulama yapıyorum. Bu maskarada ise tek katta istediğim uzunluğa ve hacme fazlasıyla ulaştı.
  Maskarada vaat edilen hacim özelliğinin diğer maskaralardan pek farkı olduğunu düşünmüyorum. Ancak bir maskaradan beklentiniz uzunluksa kesinlikle denediklerim arasında en iyisi...
  Üşenerek, maskarayı silmeden uyuduğum oldu ancak diğer kullandıklarım gibi yastıkta leke bırakmadı.
  Makyaj temizleme suyuyla rahatlıkla siliniyor ancak kalıntılarından kurtulmak biraz zor. Duş sonrası göz çevresindeki siyahlıktan bunu anlamak mümkün.🙅 Tek sevmediğim özellik bu oldu. 
  Uzun kirpik etkisi bu küçük sorunu görmezden gelebilir...
 
  İlk çıktığında indirimde 65 tl gibi bir fiyata sahipti. Ancak fiyatı şuan yükselişte.

  



Maybelline sky high maskara , deneyimim  Maybelline sky high maskara , deneyimim Reviewed by kadınadair on Mart 31, 2021 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.